Συστήματα καθαρισμού νερού αντίστροφης όσμωσης οικιακής χρήσης

Το σύστημα καθαρισμού αντίστροφης όσμωσης για το σπίτι εξασφαλίζει καθαρό τρεχούμενο νερό για οικιακή χρήση με στάδια καθαρισμού και εμπλουτισμού του νερού.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Το σύστημα των φίλτρων μαζί με τη δεξαμενή, τοποθετείται κάτω από το νεροχύτη. Το μέγεθος του συστήματος και της δεξαμενής είναι υπολογισμένο για να τοποθετείται σε όλους τους χώρους.

Μπορεί να συνδεθεί με ψυγείο.

Η τοποθέτηση και η συντήρηση γίνεται πάντα από εξειδικευμένο τεχνικό της εταιρίας μας.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Η συντήρηση του φίλτρου γίνεται δυο φορές το χρόνο ενώ αλλάζονται κάθε χρόνο συνολικά 8 φίλτρα (τα τρία πρώτα στάδια δυο φορές και τα δυο τελευταία μία φορά το χρόνο). Η μεμβράνη αλλάζεται κάθε 2 με 4 χρόνια ανάλογα με την ποιότητα του νερού και τη χρήση του φίλτρου. Σε κάθε συντήρηση, γίνεται απολύμανση όλων των εξαρτημάτων του συστήματος, με ειδική τεχνική. 

Δεξαμενη

Το νερό αποθηκεύεται σε δοχείο 12,2 λίτρων. Στο εσωτερικό της δεξαμενής υπάρχει ελαστικό διάφραγμα που μοιάζει με μπαλόνι, το οποίο είναι προκαταρκτικά φουσκωμένο με αέρα σε πίεση 8-10 psi. Καθώς γεμίζει το δοχείο, η πίεση του αέρα αυξάνεται και το νερό ωθείται προς τα έξω όταν ανοίγει η βρύση.

ΒΡΥΣΗ ΕΚΡΟΗΣ

Το τελικό στοιχείο του Οικιακού Συστήματος Αντίστροφης Όσμωσης είναι μία ΒΡΥΣΗ ΑΠΟ ΣΤΙΛΒΩΜΕΝΟ ΧΡΩΜΙΟ που τοποθετείται στον πάγκο της κουζίνας ή στο νεροχύτη. Πρόκειται για βρύση διπλής δράσης που προσφέρει διακοπτόμενη ροή (για να γεμίσετε το ποτήρι, κρατήστε τη λαβή πατημένη προς τα κάτω) ή συνεχή ροή (για να γεμίσετε μία καφετιέρα, σηκώστε τη λαβή προς τα πάνω).εγγυηση

Συνοδεύεται από εγγύηση καλής λειτουργίας εφ’ όρου ζωής, εφόσον η συντήρηση γίνεται από τεχνικό της εταιρίας μας.

Το κόστος των ανταλλακτικών (φίλτρα, μεμβράνες) εμπεριέχονται στο ετήσιο κόστος συντήρησης.

Τα φίλτρα είναι εγκεκριμένα από την NSF και FDA.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΝΕΡΟΥ

Το σύστημα παράγει 200lt έως 750lt ημερησίως καλύπτοντας όχι μόνο τις ανάγκες μιας οικογένειας αλλά και τις ανάγκες μιας μικρής επιχείρησης για τους υπαλλήλους της. Η ποσότητα αυτή του νερού σας δίνει τη δυνατότητα όχι μόνο να πίνετε νερό αλλά να το χρησιμοποιείται στη μαγειρική, στο πλύσιμο των λαχανικών και των τροφών, στο πλύσιμο των πιάτων και ειδικά των ποτηριών.

Συστήματα καθαρισμού νερού αντίστροφης όσμωσης επαγγελματικής χρήσης

Μπορεί να συνδεθεί με παγομηχανή, μηχανή του καφέ, βρύση παροχής και πλυντήριο πιάτων για να μην υπάρχουν στίγματα στα ποτήρια.

συντηρηση

Το σύστημα αποτελείται από 5 στάδια καθαρισμού. Τα 3 πρώτα στάδια αλλάζονται κάθε τρίμηνο, το 5ο στάδιο αλλάζεται κάθε εξάμηνο. Η αλλαγή των μεμβρανών γίνεται ανάλογα με την ποιότητα και ποσότητα του νερού. 

Η συντήρηση του φίλτρου γίνεται τέσσερις φορές το χρόνο, κάθε τρίμηνο.Δεξαμενη

Το νερό αποθηκεύεται σε δεξαμενή χωρητικότητας ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης. Υπάρχει πιθανότητα να χρειαστούν επιπλέον δεξαμενές.

Το σύστημα παρέχει συνολική ονομαστική παραγωγή 1500lt το εικοσιτετράωρο. Εφόσον υπάρχει δεξαμενή για τη συλλογή του νερού, θα πρέπει να γίνει και τοποθέτηση λάμπας UV για την αποφυγή ανάπτυξης βακτηρίων και μικροβίων.εγγυηση

Συνοδεύεται από εγγύηση καλής λειτουργίας εφ’ όρου ζωής, εφόσον η συντήρηση γίνεται από τεχνικό της εταιρίας μας.

Το κόστος των ανταλλακτικών (φίλτρα, μεμβράνες) εμπεριέχονται στο ετήσιο κόστος συντήρησης.

Τα φίλτρα είναι εγκεκριμένα από την NSF και FDA.

Φίλτρο μπάνιου Αquafil Filters

Τα μαλλιά σας θα γίνουν λαμπερά και στιλπνά.

Το δέρμα θα είναι μαλακό και φωτεινό

Θα φύγουν οι κοκκινίλες από το δέρμα στο πρόσωπο και το σώμα.

Θα ξεμπλέκουν πιο εύκολα τα μαλλιά.

Θα χρειαστείτε λιγότερο σαμπουάν και σαπούνι σώματος

Εξασφαλίστε νερό χωρίς χλώριο στο μπάνιο σας.

Πάνω απ’ όλα όμως θα χαίρεστε ένα απολαυστικό, ζεστό μπάνιο, χωρίς να εισπνέετε χλώριο και να δηλητηριάζετε τον οργανισμό σας.

Στη συσκευασία περιλαμβάνεται το φίλτρο μπάνιου και οδηγίες εγκατάστασης.

Χαρακτηριστικά φίλτρου:

Φίλτρο ενεργού άνθρακα –  Δεν χρειάζονται εργαλεία για την εγκατάσταση – Τοποθετείται στο υπάρχον καλώδιο του μπάνιου – Καλύπτει μέχρι 8000 λίτρα νερού.