Η Aquafil Filters έχει ως στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας νερού στους καταναλωτές, μέσω συσκευών ή/και ολοκληρωμένων συστημάτων επεξεργασίας και καθαρισμού του νερού από επικίνδυνες παραμέτρους .
Εξειδικεύεται σε συστήματα βασισμένα στην τεχνολογία της Αντίστροφης Όσμωσης (Α.Ο.) η οποία επί του παρόντος αποτελεί την καλύτερη μέθοδο εξυγίανσης του νερού. 

Η Aquafil Filters επικεντρώνει το ενδιαφέρον σε τομείς όπως:

α) τα οικιακά συστήματα και συσκευές καθαρισμού του νερού με στόχο η ελληνική οικογένεια να απολαμβάνει καθημερινά ποιοτικό νερό.

β) σε συστήματα και εξοπλισμό για επαγγελματίες, βιομηχανίες, κοινότητες, ναυτιλία, ξενοδοχεία, αγροτικές-κτηνοτροφικές μονάδες με μεγαλύτερες απαιτήσεις σε καλύτερης ποιότητας νερό από το ήδη χρησιμοποιούμενο. 

Τα συστήματα που προτείνονται για την παραγωγή της απαιτούμενης ποιότητας νερού βασίζονται πάντα στη γνώση της αρχικής ποιότητας του νερού το οποίο μπορεί να είναι δικτύου, γεώτρησης, από πηγάδι ή/και θαλασσινό. 

Η Aquafil Filters και το επίσημο δίκτυό της, έχει ως στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας νερού στους καταναλωτές, είναι πάντα κοντά στον καταναλωτή με τα συνεργεία (service) τεχνικών που διαθέτει και με όλα τα ανταλλακτικά που απαιτούνται για κάθε συσκευή ή σύστημα επεξεργασίας νερού.

Ταυτόχρονα με κάθε αγορά ή ενοικίαση του προϊόντος παρέχεται συμβόλαιο συντήρησης για την διασφάλιση άριστης λειτουργίας.


Το όραμά μας

Να προσφέρει η εταιρεία μας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και πρωτοποριακές παροχές και να προσαρμόζει συνεχώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, σύμφωνα με τις εξελίξεις της τεχνολογίας στον καθαρισμό νερού και τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μας..

Να έχουν όλοι οι πελάτες μας αμέριστη υποστήριξη και εξυπηρέτηση από το τεχνικό και διοικητικό προσωπικό της εταιρίας μας και να δίνουμε πάντα λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με το νερό της περιοχής τους.

Σχόλια πελατών μας

Συνέπεια στα ραντεβού, με έγκαιρη και συνεχή τηλεφωνική ενημέρωση για τυχόν αλλαγές. Άψογη, επαγγελματική συμπεριφορά από τον τεχνικό. Κανένα πρόβλημα λειτουργίας ή διαρροής. Ευχαριστώ!

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Μ.

Νέα Σμύρνη

Είμαι προσωπικά , απόλυτα ικανοποιημένος από την εγκατάσταση του συστήματος φιλτραρίσματος του νερού. Έχω σε καθημερινή βάση καθαρό τρεχούμενο νερό στο σπίτι, απόλυτα υγιεινό ελαφρύ και εύγευστο, έχω απαλλαγεί από το να αγοράζω εμφιαλωμένα νερά και έχω πεισθεί ότι προσέφερα κάτι καλό και χρήσιμο στον οργανισμό μου.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ Φ.

Γραμματικό

Ομολογώ με μεγάλη χαρά πως οι υπηρεσίες που προσφέρετε είναι εξαιρετικής ποιότητας και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την ποιότητα του νερού. Πιστεύω πως προσφέρω κάτι πολύ σημαντικό στην οικογένειά μου και χρησιμοποιώ το νερό για όλες τις χρήσεις. Εύχομαι και τη νέα χρονιά να συνεχίσετε έτσι και καλύτερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Κ.

Αρτέμιδα

Είμαι πελάτισσα αρκετά χρόνια και μου αρέσει που πάντα έχετε το ίδιο επίπεδο εξυπηρέτησης και ευγένειας. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από το φίλτρο και το νερό. Πίνουμε και μαγειρεύουμε με αυτό. Αισθάνομαι ασφαλής για την οικογένειά μου.

ΔΗΜΗΤΡΑ Κ.

Νέα Μάκρη